BTK-s alumna lett a MOL kommunikációs vezetője

július

28.

általános

Bakos Piroska a MOL új magyarországi kommunikációs vezetője | Fotó: kreativ.hu

 

Bakos Piroska a MOL új magyarországi kommunikációs vezetője. Április 15-től tölti be a pozíciót.

Új kommunikációs vezetővel dolgozik a MOL – jelentette a be a cég. A posztot április 15-től Bakos Piroska tölti be, aki a MOL Magyarország hazai külső és belső kommunikációjáért felelős csapatát vezeti, valamint ellátja a szóvivői feladatokat is, Szollár Domokos MOL-csoport kommunikációs igazgató irányításával.  

Bakos a Pécsi Tudományegyetemen szerzett bölcsész diplomát és ösztöndíjasként Németországban tanult. 13 évig a Magyar Televízió híradós műsorvezetője és külpolitikai szerkesztője volt, majd a Külügyminisztérium megbízásából ő látta el a magyar Európai Uniós Elnökség szóvivői feladatait. Munkájáért Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel tüntették ki.  Az elmúlt években a német közszolgálati MDR (Mitteldeutscher Rundfunk) csatorna magyarországi tudósítója volt, valamint kommunikációs trénerként és gazdasági, diplomáciai, közéleti rendezvények moderátoraként dolgozott.

A kommunikációs vezetői feladatokat 2017 májusa és 2019 októbere között  Apáti-Tóth Kata látta el, aki jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikációs vezetője. A MOL-t kerestük azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt fél évben, ki töltötte be ezt a pozíciót, amint válaszolnak, a cikket frissítjük.

Forrás: kreativ.hu