„Fuss a Rákgyógyításért!” - jótékonysági futóverseny

február

17.

esemény

Kedves Munkatársunk!

Kedves Futónagykövetek!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2019. szeptember 14 -én kerül megrendezésre a 11. „Fuss a Rákgyógyításért!” jótékonysági futóverseny.

 

A „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást eddig tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE), de idéntől a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lesz a rendezvény „házigazdája”.

Az elmúlt tíz év jó gyakorlatához hasonlóan, a PTE Sportiroda munkatársainak is elsődleges célja, hogy a futás által összegyűlt karitatív összeget, az első forintjától az utolsóig a betegekre, illetve az ő komfortérzetük növelésére fordítsa egy alapítványon keresztül. Idén a jótékonysági futás kedvezményezettje az Eurakvilo Gyermekonkológia és Gyermekhospice Közalapítvány lesz.

Szeptember 14-én tehát ismét lehet futni, sétálni, vagy akár kutyát sétáltatni egy jótékony célért Pécsett.

Előzetes regisztráció:

2019. július 10-szeptember 10 - egyénileg ezen a címen (https://egyetemisport.pte.hu/esemeny/fuss_rakgyogyitasert

vagy futónagyköveteken keresztül.

 

Helyszíni regisztráció: 2019. szeptember 14. 9:00-10:30 Rektori Hivatal.

A korábbi és új futónagykövetek segítségét szeretnénk kérni abban, hogy toborozzanak minél több új futót, valamint vállalják „egykori futóik” újbóli megszólítását. Aki részt venne az eseményen futónagykövetként, kérjük, hogy jelezze szándékát egy válasz e-mailben az egyetemisport@pte.hu címen, július 31-ig.