Tájékoztatás - Az oklevelek kiállításáról

július

07.

Közérdekű

Tisztelt egykori Hallgatóink!

2020. április 24-én írt levelemben türelmüket kértem a nyelvvizsga nélkül kiadandó oklevelek előkészítésével, és az érdekeltekhez való eljuttatásával kapcsolatban.

A levelemben foglaltakhoz képest az adatok annyiban módosultak, hogy azóta egyre újabb diplomakiadási kérések érkeztek, és a mai napon a benyújtott igények száma túllépte a kétezret. Ezek közül több mint ezer oklevél már elkészült és postázásra került. A Tanulmányi Osztály munkatársai rendkívüli módon leterheltek, hiszen mindennapi feladataik nem csökkentek: a napokban állították ki az idén végzett hallgatók 800 oklevelét, sőt, nem sokára foglalkozniuk kell a karunkra újonnan beérkező hallgatók adminisztrálásával is.

Emiatt további türelmüket kérem. Nem feledkeztünk meg azokról, akik még nem kapták kézhez okleveleiket.

Most is érvényes az, amit korábbi levelemben jeleztem: minden egyéni gyorsításra vonatkozó kérés lassítja az egész munka előrehaladását, és ez kétszeresen igaz, ha valaki azt gondolja, személyes megjelenésével gyorsítani tudja a munkafolyamatot.

Emiatt kérem, ha feltétlenül szükséges, a Tanulmányi Osztállyal elsősorban e-mailben és telefonon keresztül tartsák a kapcsolatot. A személyes megjelenés csak akkor lehetséges, ha előtte egyeztetnek a TO munkatársaival a látogatás időpontjáról.

Augusztus elején újra jelentkezem, és beszámolok a oklevelek kiadásának előrehaladásáról.

Mindenkinek köszönöm türelmét.

Wolosz Robert
tanulmányi és diákjóléti dékánhelyettes

Pécs, 2020. július 7.