Tájékoztatás - Hallgatóknak a távoktatásról

március

17.

Közérdekű

Tisztelt Hallgatók!

Rendkívüli körülmények között fordulunk Önökhöz.

Néhány nap múlva az óráik nem a megszokott módon, tantermekben fognak zajlani, hanem oktatóikkal a virtuális térben fognak találkozni.

Ez a hét az Önök számára tavaszi szünet, de munkatársaink folyamatosan dolgoznak, készülnek az új oktatási rendre. Ez a helyzet számukra ugyanolyan új, mint az Önök számára.

Azt szeretnénk, hogy a távoktatásra való átállás minél egyszerűbben, gördülékenyebben és egységes módon történjen. Emiatt karunk az Office 365 Teamsben való óratartást támogatja, és ehhez hamarosan az oktatóknak technikai támogatást nyújt. Önöknek mint egyetemi polgároknak lehetőségük van ingyenesen használni és gépeikre letölteni az Office 365-öt. Kérjük, éljenek ezzel a lehetőséggel! 

Bejelentkezés az Office 365-be: https://www.office.com/?omkt=hu-HU

ez után így: [EHA/Neptun kód]@tr.pte.hu (pl. wroahhb.pte@tr.pte.hu)

Az órák a megszokott időpontokban lesznek megtartva – március 23-tól erre készüljenek. Az oktatók ellenőrizni fogják a jelenlétet. Mindenkitől türelmet és megértést kérünk, ha esetleg kisebb-nagyobb fennakadásokkal találkozik, hiszen mindannyiunk számára új ez a helyzet.

Bízunk abban, hogy a szokatlan körülményektől függetlenül a tudásuk bővülni fog, és az egyéni felelősségérzet további önálló munkára serkent. Próbálják meg a helyzetből a legjobbat kihozni, és vigyázzanak magukra!

Jó tanulást kívánok!
 

Pécs, 2020. március 17.

 

Prof. Dr. Heidl György sk.
dékán