Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

Pécsi Bölcsész Kreatábor 2018

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 

 

Ebben az évben tizedik alkalommal rendezzük meg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán a X. Pécsi Bölcsész KreaTábort 2018. július 2-6. között. A tábor segítséget nyújt az érettségire felkészülésben a középiskolás diákoknak, megismerteti a résztvevőkkel a Bölcsészettudományi Karon művelt tudományterületeket, illetve az oktatott szakokat.

 

A táborban az izgalmas előadások, és szemináriumi beszélgetések mellett számos érdekes program várja a résztvevőket. A szemináriumokon a tábor résztvevői az egyetemen zajló alkotómunkába is betekinthetnek. A szakmai program mellett bemutatkoznak még a Kar tanszékei, intézetei, szakjai, és mindezt izgalmas kulturális programokkal egészítjük ki a város szívében.

 

A programokat a PTE Ifjúság úti, Rókus utcai épületeiben és a Zsolnay Negyedben tartjuk. A szálláshely a Márton Áron Szakkollégium, ahol a tábor rendjére éjszaka kollégiumi tanárok vigyáznak. A résztvevők számára igény szerint biztosítunk az ebéd mellett reggelit és vacsorát.

 

A tábor költségei:

 

A részvétel díja: 7.000 Ft

 

Részvételi díj ebéddel: 12.000 Ft

 

Részvételi díj teljes ellátással (szállással, napi háromszori étkezéssel): 25.000 Ft

 

A jelentkezés határideje: 2018. június 8.

 

A KreaTáborba jelentkezni online, az ELEKTRONKUS JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet.

 

A jelentkezés véglegessé a részvételi díj befizetésével válik.

 

A táborral kapcsolatos kérdéseikkel Izsák Mónika kolléganőnkhöz fordulhatnak bizalommal a izsak.monika@pte.hu e-mail címen.