Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

Atom Fórum és Kiállítás 2019. c. rendezvény I. Regionális Társadalmi Fórum és Kiállítás Zsolnay Negyedben zajló programjai

Nyomtatóbarát változatPDF változat

2019. november 5-7. kerül megrendezésre az Atom Fórum és Kiállítás 2019. – I. Regionális Társadalmi Fórum és Kiállítás a Zsolnay Kulturális Negyed E78 Kiállítótermében és Pirogránit udvarban.

Atom Fórum és Kiállítás 2019. – I. Regionális Társadalmi Fórum és Kiállítás a Zsolnay Kulturális Negyed E78 Kiállítótermében és Pirogránit udvarban.

 

A program az „AtomEco-2019” nyilvános fórum-párbeszéd rendezvény része, amely különleges lehetőséget ad a hazai kis-, közép és nagyvállalatoknak a bemutatkozásra, a szakmai és kiállítói körökben történő kapcsolatépítésre, s nem utolsó sorban arra, hogy a konferencia nemzetközi szakmai közönségének bemutatkozzanak. Ezáltal készségeiket, termékeiket, tudásukat, így nemcsak a magyarországi projektnek, hanem a nemzetközi szintű érdeklődésnek is a fókuszába helyezhetik.

A program keretében szakmai előadások – többek közt a Pécsi Tudományegyetem szerepvállalásáról a Paks2 projektben, pályaorientáció - koncertek és Térségi Gasztro Fesztivál várja az érdeklődőket.

A részletes program a mellékelt csatolmányban érhető el.

Fotó: zsolnaynegyed.hu

 

Esemény dátuma: 
2019. november 05. 09:00 - 2019. november 07. 16:00
Esemény helyszíne: 
Pécs, Zsolnay Negyed
Kategória: 
Egyéb

PTE BTK

 

 

 A jövő embere a bölcsész.