Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

Az orosz jelenlét Közép-Európában: veszély vagy lehetőség?

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az orosz jelenlét Közép-Európában: veszély vagy lehetőség?

Az Antall József Tudásközpont és az Euro-Atlanti Integrációért és Demokráciáért Alapítvány (CEID) pódiumbeszélgetést szervez, melynek témája az orosz jelenlét, és a különféle befolyásolási kísérletek a közép-kelet-európai régióban. A rendezvény során meghívott szakértőinkkel elemezzük az orosz külpolitikai stratégiát, áttekintjük a magyarországi jelenlétet, valamint összehasonlítjuk azt a V4-es és európai helyzettel.

 

A pódiumbeszélgetés résztvevője lesz BARTHA DÁNIEL, Közép-Európa szakértő, a CEID igazgatója; DEÁK ANDRÁS, MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa, a CEID szakértője; valamint RÁCZ ANDRÁS, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem docense, a CEID kuratóriumi tagja. Moderátor: BARANYI TAMÁS, az Antall József Tudásközpont kutatási vezetője.

 

A pódiumbeszélgetés a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával a European Café beszélgetéssorozat részeként, a Prague Security Studies Institue programjának keretei között valósul meg.

A rendezvény ingyenes. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Esemény dátuma: 
2017. október 04. 17:30 - 19:00
Esemény helyszíne: 
Művészetek és Irodalom Háza, Breuer Marcell-terem, Széchenyi tér 7-8
Kategória: 
Szakmai vita

PTE BTK

 

 

 A jövő embere a bölcsész.