Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

IV. PTE Mecseki láthatatlanok emléktúra!

Nyomtatóbarát változatPDF változat
IV. PTE Mecseki láthatatlanok emléktúra!
 
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2019. október 19-én szombaton a Mecsekbe egy túrára, mellyel az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából, tiszteleghetünk a Mecseki Láthatatlanok emléke elött. Az emléktúra követi a hajdani ellenállók által használt erdei útvonalakat, a táborhelyeiket és a nagyobb összecsapások helyszíneit. Egy séta a Mecsekben, családdal, gyerekekkel, akik ezáltal is közelebb érezhetik magukat a régmúlt idök történéseihez és találkozhatnak a Mecseki Láthatatlanok emlékeivel, akiknek neve mára egyet jelent a cselekvő hazaszeretettel. A túrán való részvétel INGYENES, ezenfelül minden résztvevőt az érkezéskor a PTE Sportiroda meleg étellel vár!
 
Időpont: 2019. október 19. Koszorúzás: 9.30-10:00 óra Mecsek kapu
Indulás: 10:00 óra
Érkezés: 14 óra Tettye
 
Busszal való érkezés esetén: Főpályaudvarról induló buszok, 35-ös 09.35 kor; 34-es 08.35-kor, kb.20 perc alatt ér fel a Mecsek kapu megállójába.
Autóval érkezés estén: A környéken a parkolás nem megoldott, figyelembe kell venni, hogy a Tettyére ékezünk vissza. Javasolt parkoló a Magaslati út.
Várjuk a PTE munkatársak, valamint családtagjaik jelentkezését az alábbi linken (október 17-ig): https://egyetemisport.pte.hu/esemeny/iv_pte_mecseki_lathatatlanok_emlektura
 
Üdvözlettel:
Sportiroda Munkatársai és a
PTE A Családokért Szervezői
Esemény dátuma: 
2019. október 19. 10:00 - 14:00
Esemény helyszíne: 
Mecsek kapu
Kategória: 
Egyéb

PTE BTK

 

 

 A jövő embere a bölcsész.