Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

SciVal bemutató és tréning - bevezető alkalom

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tisztelettel és szeretettel meghívunk és várunk minden érdeklődőt az Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont szervezésében megvalósuló SciVal bemutatóra és tréningre. Az egyetemi rangsorok összeállításához is használt SciVal egy tudománymetriai elemző adatbázis, ami a kutatók és az intézmények tudományos teljesítményének vizsgálatában és összehasonlításában nyújt segítséget.

 

- a SciVal adatbázis a PTE munkatársai számára szabadon hozzáférhető 2018-ban (regisztráció után)

- globális szinten mutatja az egyes kutatók kapcsolati hálóját, publikációit, kutatási szakterületeit

- a letölthető, kinyomtatható adatok, táblázatok, grafikus ábrák felhasználhatók előadásokban, publikációkban, pályázati anyagokban

 

Mivel összetett szolgáltatásról van szó, ezért használata előtt ajánlott egy bevezető alkalmon részt venni az ismeretek könnyebb és gyorsabb elsajátítása érdekében. Erre biztosítunk lehetőséget február 26-án, hétfőn, 14 órakor az ÁOK Dékáni Tanácstermében (Szigeti út 12.), ahol Porosz Péter, az Elsevier magyarországi megbízott előadója tart 90 perces bemutatót a programról. Amennyiben lehetősége van részt venni az alkalmon, vagy tudomása van olyan kollégáról, akit érdekelhet az előadás, kérem, jelezze az alábbi regisztrációs lap kitöltésével: https://goo.gl/2xb1gn ; vagy a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont adatbázis referenseinek (Bedő Márta bedo.marta@lib.pte.hu és Ésik Szabolcs esik.szabolcs@lib.pte.hu; 28042-as mellék)

 

Bízunk benne, hogy minél többen részt tudnak venni a rendezvényen, szeretettel várunk mindenkit!

Esemény dátuma: 
2018. február 26. 14:00
Esemény helyszíne: 
ÁOK Dékáni Tanácsterme (Szigeti út 12.)
Kategória: 
Egyéb

PTE BTK

 

 

 A jövő embere a bölcsész.