Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

VI. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata immár hatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2017)

A konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem Állami-és Jogtudományi Kara ad otthont, 2017. május 19-21. között.

A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok, együttműködések kiépítésére.

A konferencia hagyományainak megfelelően a programban a klasszikus szekciók mellett helyet kapnak vitaindító eszmecserék és kerekasztal beszélgetések egyaránt, amelyek több tudományterület szempontjából is aktuális témák köré csoportosulnak. A multidiszciplináris szekciók célja, hogy a prezentációt követően olyan diskurzus alakuljon ki, amelynek eredményeként az előadók új nézőponttal gazdagodhatnak saját kutatási területükön.

Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését.

 

További, részletes információ:

http://idkpecs.phdpecs.hu/hu

 

 
 
Esemény dátuma: 
2017. május 19. 13:00 - 2017. május 21. 12:00
Esemény helyszíne: 
Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar - Pécs, 48-as tér 1.
Kategória: 
Konferencia

PTE BTK

 

 

 A jövő embere a bölcsész.