Kutatók Éjszakája 2021

Kutatók Éjszakája 2021

-

a PTE BTK Ifjúság úti campusa (7624 Pécs, Ifjúság útja 6., B épület)

A PTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara nagy érdeklődés mellett minden évben csatlakozik az Európa-szerte népszerű Kutatók Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozathoz. A tudománynépszerűsítő, könnyed hangvételű előadások, valamint az interaktív és játékos programok mind-mind azt a célt szolgálják, hogy az egyetem oktatóinak, kutatóinak munkáját a tudomány iránt érdeklődő nagyközönség is megismerhesse, ill. hogy a középiskolás diákok bepillanthassanak a karunkon folyó kutatásokba. Teljes program a plakáton! (pdf)

  • A rendezvényen a MASZKHASZNÁLAT minden résztvevő tekintetében KÖTELEZŐ.
  • A rendezvényen a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY bemutatása KÖTELEZŐ. Kivétel a 18 év alattiak esetében. A védettségi igazolványt PCR teszt nem helyettesítheti, de a hivatalos applikációt elfogadjuk.
  • A 18 év alattiak felnőtt kíséretében jöhetnek be, ezek lehetnek családi vagy iskolai csoportok is (azaz egy felnőtt több fiatalkorút is felügyelhet).

A rendezvény az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben című projekt keretén belül valósult meg.