Pécsi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

 

                                                          
                                                              

Pécsi Bölcsész Kreatábor - 2019

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ebben az évben tizenegyedik alkalommal rendezzük meg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán a XI. Pécsi Bölcsész KreaTábort 2019. július 1-4. között.

A tábor betekintést enged a Bölcsészettudományi Karon oktatott szakok, tudományterületek legújabb kutatásaiba, így segítséget nyújt az érettségire felkészülésben is. 

 A táborban az izgalmas előadások, és szemináriumi beszélgetések mellett számos érdekes program várja a résztvevőket. A szemináriumokon a tábor résztvevői az egyetemen zajló alkotómunkába is betekinthetnek. A szakmai program mellett bemutatkoznak még a Kar tanszékei, intézetei, szakjai, és mindezt izgalmas kulturális programokkal egészítjük ki a város szívében.

 A programokat a PTE Ifjúság úti, Rókus utcai épületeiben és a Zsolnay Negyedben tartjuk. A szálláshely a Márton Áron Szakkollégium, ahol a tábor rendjére éjszaka kollégiumi tanárok vigyáznak. 

 

REGISZTRÁCIÓ ITT!

 

A táborral kapcsolatos kérdéseikkel Izsák Mónika kolléganőnkhöz fordulhatnak bizalommal a izsak.monika@pte.hu e-mail címen.

 

VÁRUNK SZERETETTEL!