Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2023

Szeretettel gratulálunk a 36. OTDK-n helyezést elért és díjazott hallgatóinknak!

Béres András (témavezetője Dr. Bálint Ágnes) a Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekcióban Tanulóközpontú módszerek motivációs elemzése a földrajztanulásban és tanításban című dolgozatával I. helyezést ért el.

Bodnár Barbara Anita (témavezetője Dr. Andl Helga) a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban Összefogás egy falusi kisiskoláért – Esettanulmány egy iskola újraindításáról című dolgozatával különdíjat kapott.

Bruszt Míra Tünde és Sütő Ramóna (témavezetőjük Dr. Beck Zoltán) a Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai Szekcióban  Varázskaland - Vár a sárkány  Egy asztali társasjáték fejlődéstörténete című dolgozatukkal különdíjat kaptak.

Hajdu Noémi (témavezetője Dr. Híves-Varga Aranka) a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban Egy kisiskola 30 éve. A rendszerváltás óta bekövetkezett egyes oktatáspolitikai változások hatásai egy intézmény példáján keresztül című dolgozatával különdíjat nyert.

Hodász Kata (témavezetője Dr. Molnár-Kovács Zsófia) a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban Fejezetek a pécsi Állami Gyógypedagógiai Iskola történetéből. Az iskolaalapítás és az első 10 év krónikája   (1946-1955) című dolgozatával II. helyezést ért el.

Horváth Gergely (témavezetője Dr. Híves-Varga Aranka) a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban "Tanítsunk Magyarországért!" mentorprogram mentorainak elemzése az inklúzió folyamatelvű modellje szerint című munkájával I. helyezést ért el.

 

PTE BTK Neveléstudományi Intézet

H-7624 Pécs, Ifjúság u. 6.    72/503 600/24555    matyovszky.aniko@pte.hu