Kreatív pályázat: Logó- és arculatdesign

A Közösségi és Szociális Tanulmányok tanszék arculatának frissítéséhez várunk olyan kreatív ötleteket, melyek képesek vizuálisan megjeleníteni a tanszék légkörét, a képzés és maga a szociális professzió céljait és értékeit.

Pályázatot nyújthatnak be Tanszékünk jelenlegi magyar és nemzetközi hallgatói, valamint volt hallgatóink egyaránt az alábbi ajánlások figyelembevételével, amelyek segíthetnek a megfelelő logó tervezésében:

· Egyszerűség és felismerhetőség: a logónak egyszerűnek kell lennie, de mégis könnyen felismerhetőnek és emlékezetesnek, ennek érdekében használjanak kevés, de jól kiválasztott elemet.

· Konzisztencia: a logónak összhangban kell lennie az egyetem, illetve a tanszék arculatával és színeivel.

· Inverzben és fekete-fehérben is jól láthatónak kell lennie: ha a logó része lesz egy dokumentumnak, vagy fekete-fehérben kell megjeleníteni, akkor is jól láthatónak kell lennie.

· Túl bonyolult vagy zsúfolt képi elemek használatának kerülése a logóban.

A nyertes pályázat profi designer segítségével kerül véglegesítésre, majd felhasználásra. További online segítség itt található: A jó logó titkai

A pályázatokat elektronikus formában kell benyújtani Fehér Lilla ügyvivő szakértő, tanszéki titkárságvezető részére, a feher.lilla@pte.hu e-mail címre

Benyújtási határidő: 2023. július 31. 24.00 h

Közösségi és Szociális Tanulmányok Tanszék

H-7624, Pécs, Rókus utca 2. (M. épület)    +36-308932950, +36-72-501500/64310    feher.lilla@pte.hu