PTE BTK Alumni Közösség

Hogy megkönnyítsük az évfolyamtalálkozók szervezését az alábbiakban összeszedtük a PTE BTK kínálta lehetőségeket és a közelben fellelhető étkezési és szálláslehetőségek elérhetőségeit.

TEREMHASZNÁLAT

A csoportlétszám ismeretében segítünk kiválasztani és lefoglalni a termet, amelyet sem bérlet-, sem rezsiköltség nem terhel. Kérjük, hogy teremre vonatkozó igényüket a tervezett esemény előtt 2 héttel jelezzék.

A BTK termei hétköznap 8:00 és 21:00 óra között, szombatonként 8:00 és 17:00 óra között állnak rendelkezésre. A szorgalmi időszakban az órarendi órák prioritást élveznek, a teremfoglalás ezek figyelembe vételével zajlik.

 

VENDÉGELŐADÓ

Igény esetén vállaljuk olyan szakmai, tudománynépszerűsító előadások szervezését, amelyek a Karon elérhető bölcsészet- és társadalomtudományokhoz kapcsolódnak. Az előadásokat a Kar jelenlegi oktatói és Oktatói Követei tartják. Ez irányú igényeiket kérjük, az esemény előtt legalább 1 hónappal jelezzék.

 

ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK

A közeli éttermek elérhetőségei segítséget nyújthatnak az étkezés megszervezésében.

  • Pacsirta Étterem
  • Café Paulus (7624 Pécs, Ifjúság útja 4.)
  • Maláta Bisztró

 

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

 

AZ ESEMÉNY MEGJELENÍTÉSE A KAR KÖZÖSSÉGI ÉS WEBFELÜLETEIN

Vállaljuk, hogy az eseményen készített fotókat közzétesszük a Kar Alumniknak szóló weboldalán, illetve a kari Facebook oldalon egy rövid beszámoló kíséretében.

 

További információ és igénybejelentés:
Szirmai Evelin Melinda
szirmai.evelin@pte.hu
+36 30 186 - 2353

Alumni Közösségi Portál

H-7624 Pécs, Ifjúság útja 6.    +36 72 503 600