Üdvözöljük a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
Alumni Közösségi Portál honlapján

Kedves Végzett Hallgatónk!

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara valamennyi végzett hallgatójára büszke.

Az értelmiségi szerepvállalás bármely történelmi korszakban kihívásokkal teli életpályát jelentett. Biztos vagyok azonban abban, hogy a pécsi bölcsészkaron elsajátított tudás és értékrendszer megfelelő vértezetet biztosít a próbatételekben.

Alumni portálunk több célnak kíván megfelelni. Egyfelől felületet biztosít a kapcsolattartásra, másfelől pedig tájékoztató funkciót is betölt. Az élethosszig tartó tanulás, önfejlesztés jegyében hírt adunk a szakmai programokról és a diplomások számára hirdetett tréningekről. Nem mellesleg szeretnénk nyomon követni végzett hallgatóink szakmai pályafutását, és büszkén beszámolni eredményeikről és sikereikről. A leendő és a jelenlegi pécsi bölcsészeknek pedig perspektívát igyekszünk mutatni egy-egy karrierút felvázolásával – legyen szó tipikus, vagy attól eltérő bölcsészpályáról.

Köszöntöm Önt a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának alumni portálján! Kellemes böngészést kívánok!

Dr. habil. Bene Krisztián
dékán

SZOLGÁLTATÁSOK

Évfolyamtalálkozók szervezése

Újra együtt lenni, felidézni az egyetemi éveket, mindig nagy öröm.

Szívesen nyújtunk segítséget évfolyamtalálkozók megszervezésében, hogy a pillanat emlékezetes maradjon.

Évfolyamtalálkozót szervezek

 

Regisztráció a Pécsi Diplomások Körébe

A Pécsi Tudományegyetem egykori hallgatóit, valamint volt és jelenlegi dolgozóit várja a PTE Alumni szervezete, a Pécsi Diplomások Köre.

A regisztrálók részére egy Alumni tagkártya kerül átadásra, amellyel számos nagyszerű kedvezmény vehető igénybe mind a PTE falain belül, mind pedig külső vállalati partnereknél.

Regisztráció

 

Kedvezmények

Véget értek az egyetemi évek, de szeretne a diákigazolványhoz hasonló előnyöket? Csatlakozzon a Pécsi Diplomások Köréhez, így Alumni tagkártyánk birtokában számos helyen kedvezményesen vásárolhat vagy olcsóbban vehet igénybe különféle szolgáltatásokat!

Igénybe vehető kedvezmények

 

Diplomás Pályakövetés

Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) egy országos kutatási projekt, melyhez kapcsolódva 2010-ben a PTE is elindította végzettjeinek és aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóinak online megkeresését.

A Diplomás Pályakövető Rendszerről bővebben

 

Díszoklevél Igénylés

Ha ön is a Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben végzett és díszoklevelet igényelne, akkor további információkért kattintson az alábbi linkre.

Díszoklevél Igénylés 

 

Alumni magazin

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető online verzióban az Alumni magazin aktuális száma.

Magazin és Hírlevél

 

Alumni Közösségi Portál

H-7624 Pécs, Ifjúság útja 6.    +36 72 503 600