Üdvözöljük a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
Alumni Közösségi Portál honlapján

BTK alumni

 

 

Kedves Végzett Hallgatóink!

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának vezetőjeként hálás vagyok azért, hogy tehetségükkel és szorgalmukkal hozzájárultak karunk sikereihez és eddig elért eredményeihez.

Az értelmiségi szerepvállalás bármely történelmi korszakban kihívásokkal teli életpályát jelentett, de bízom abban, hogy a nálunk elsajátított tudás, szemléletmód és értékrendszer megfelelő vértezetet biztosított Önöknek, és segít szembenézni ezekkel a kihívásokkal.

Alumni portálunk egyszerre kapcsolattartó és információs felület. Az élethosszig tartó tanulás és önfejlesztés jegyében hírt adunk itt szakmai programokról, diplomások számára hirdetett tréningekről és továbbképzésekről. Egyszersmind szeretnénk nyomon követni végzett hallgatóink szakmai pályáját, és büszkén beszámolni sikereikről. Jelenlegi és leendő hallgatóinknak pedig perspektívát igyekszünk mutatni egy-egy karrierút felvázolásával – legyen szó tipikus vagy egészen különleges bölcsész vagy társadalomtudósi pályáról.

A Kar vezetése és minden munkatársa nevében köszöntöm Önöket a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának alumni portálján!

Maradjunk kapcsolatban!

Prof. dr. Heidl György

dékán

 

Akikkel beszélgettünk...

Alumni Közösségi Portál

H-7624 Pécs, Ifjúság útja 6.    +36 72 503 600