Hírek - Szakkollégium

2022.02.10.

 

A PTE - BTK Szolidáris Közösségekért Szakkollégiuma újra indult!

A 2022. 02.07 -ei Tisztújító közgyűlésünkön felfrissítettük a régi lelkesedést és újra indítottuk a pandémia miatt kényszer pihenőre állított munkásságunkat.

Mivel alapító tagjaink eközben sikeresen lediplomáztak (amihez ezúton is teljes szívvel gratulálunk!) így első napirendi pontunk új, aktív tanulói jogviszonnyal rendelkező, közösségi munkában szívesen részt vevő vezetőink megválasztása volt.

A jelen levő oktatók és hallgatók egyhangúan elfogadták Keszthelyi Renáta Klára első évfolyamos hallgatót Alelnöki; és Molnár Mónika szinten első évfolyamos hallgatót Elnöki pozícióba. Munkásságukhoz sok sikert kívánunk.

Új tagjaink toborzása is elkezdődött, szerencsére sok lelkes hallgató jelezte már aktivitási szándékát. Szakkollégiumunk a Közösségi és Szociális Tanulmányok Tanszék hallgatói és oktatói által létrehozott közösség.

Célunk segíteni a szociális munka szakos hallgatók megismerkedését a tudományos élettel. Célunk továbbá sok-sok programot szervezni a tanszéken és azon kívül. Fontosnak tartjuk még, hogy a szakkollégium szakmai-tudományos közösségként működjön, segítve a kiemelkedő képességű főként a szociális és társadalomtudományi képzések hallgatóinak tehetséggondozását, ebben oktatóink örömmel támogatnak minden érdeklődőt!

Hamarosan nyilvánosságra hozzuk a tavaszi szemeszter közösség kovácsoló program tervezetét, csatlakozni kívánó hallgatók és oktatók jelentkezését továbbra is szeretettel várjuk!

 

Molnár Mónika

elnök

PTE Szolidáris Közösségekért Szakkollégium Dr. Boros Julianna vezető tanár

PTE Szolidáris Közösségekért Szakkollégium  

Közösségi és Szociális Tanulmányok Tanszék

H-7624, Pécs, Rókus utca 2. (M. épület)    +36-308932950, +36-72-501500/64310    feher.lilla@pte.hu