Még mindig kedvezményes a Camp America Program!

január

29.

hallgatóknak

 

2024. február 8-ig továbbra is kedvezményesek a Camp America Program jelentkezési díjai! Ezenfelül 2024. február 3-án és február 9-én két “élő” állásbörzét is tartanak a szervezők, ahol a jelentkezők személyesen találkozhatnak amerikai táborigazgatókkal és választhatják ki, hova utazzanak a nyáron!
 

Kötelezettségmentes elő-regisztráció


Camp America Program

 

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

 

Mit ajánlunk?

Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower/support staff) minimum 9 hétig, valamint utazgatási lehetőségét az USA-ban a munka befejezte után! 2023-ban több, mint 300 kiutazott jelentkezőnk csodás élményekkel tért haza, csatlakozz jövőre Te is!
 

Counselor lennél?

A táborozókkal együtt élheted át mindazt a kalandot, amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő (counselor) együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz nem feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!
 

Campower munkát végeznél inkább?

A kisegítő személyzet a tábor „motorjaként” működik. Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. A campower személyzet tagjai fárasztó fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos: ehhez a munkához aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben.
 

Amit a Camp America csomagban kapsz:

  • ingyenes szállás, ellátás a táborban
  • retúr repülőjegy
  • egészségügyi biztosítás a teljes útra
  • részvétel virtuális és személyes állásbörzéinken
  • új online lehetőségek, hogy magad válassz tábort www.campamerica.co.uk/camps
  • zsebpénz (9 hétre):
    - counselorként életkortól függően
  • 18 évesek:1000$, 19-20 évesek:1100$, 21+:1200$
    - campowerként kortól függetlenül $1550
    - 9 hetes időszak után mindenkinek: $200/extra hét
    - Részletfizetési lehetőség! 150€ jelentkezési díjat a sikeres interjú után, a fennmaradó összeget, a programdíjat pedig további 2 részletben fizetheted a tavasz folyamán.
    - Egyéb költségek:
    - 185$ vízumdíj (az Amerikai Nagykövetségnek)
    - vízum fotó (irodánkban ingyenes)
    - nyárvégi utazgatás költsége
     

Más költséged nálunk nincs!

  • Igen, a programdíj tartalmazza a retúr repjegyet (de elhelyezés után lehetőséged van saját repjegyes opciót is kérni).
  • Nincs meg tőkéd? A Meló-Diák segít! Belföldi diákmunkáinkkal nem csak pénzt, de tapasztalatot is szerezhetsz a tábori munkához!

Készen állsz? Várjuk jelentkezésed a www.campamerica.hu oldalon!

 

Forrás: www.campamerica.hu