FELHÍVÁS a Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Fejlesztési Főosztályának gyakornoki programjára

február

17.

pályázat
A Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Fejlesztési Főosztálya 6 hetes szakmai gyakornoki programra hirdet pályázatot a kül- és fejlesztéspolitika iránt érdeklődő, felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók számára.
A gyakornoki programban való részvétel során a hallgatók betekintést nyerhetnek Magyarország nemzetközi fejlesztéspolitikai tevékenységébe, megismerkedhetnek a fejlődő világban megvalósuló magyar bilaterális projektekkel, továbbá a multilaterális szervezetek (EU, ENSZ, OECD) fejlesztési tevékenységével.
 
FELHÍVÁS | a Külgazdasági és Külügyminisztérium Nemzetközi Fejlesztési Főosztályának gyakornoki programjára
 
 
A pályázat kiemelt célja, hogy – a Nemzetközi Fejlesztési Főosztály szakmai bázisát felhasználva – lehetőséget biztosítson a hallgatók számára egy szabadon választott fejlesztéspolitikai témában történő elmélyülésre és kutatásra, ezzel összefüggésben pedig egy szakmai beszámoló/tanulmány elkészítésére a gyakornoki program lezárultjáig.
 
A gyakornoki program hivatalos szakmai gyakorlatnak minősül, melynek teljesítéséről a hallgató kérésére igazolás kerül kiállításra. A gyakornoki program a hallgató számára anyagi juttatást nem biztosít.
A pályázati anyag leadásának határideje: 2019. november 30.
 
Részletek a mellékletben.