Mestertanári aranyéremmel és Pro Scientia Aranyéremmel ismerte el az Országos Tudományos Diákköri Tanács BTK-s oktatók és hallgatónk tudományos teljesítményét

november

25.

kitüntetés

Az OTDT díjakkal ismerte el a kiemelkedő tudományos témavezetői és diákköri szervezői munkát, illetve a kiemelkedő hallgatói tudományos teljesítményt. Ennek következtében Láng András, Pohárnok Melinda és Bánkuti Gábor, valamint Szeteli Anna vehetett át kitüntetést.

Az OTDT a kiemelkedő témavezetői és tudományos diákköri szervezői munka elismeréseként Mestertanári Aranyérmet adományozott Láng Andrásnak, a Fejlődés- és Klinikai Pszichológia Tanszék egyetemi docensének, Karunk dékánhelyettesének; Pohárnok Melindának, a Fejlődés- és Klinikai Pszichológia Tanszék egyetemi adjunktusának, a KTDT oktatói titkárának; valamint Bánkuti Gábornak, a Modernkori Történeti Tanszék egyetemi docensének. 
 
Hallgatónk is kitüntető elismerésben részesült. Szeteli Anna Pro Scientia Aranyéremre érdemesült mint olyan fiatal, aki tanulmányai során és az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adott.
 
A rangos kitüntetéshez mindannyiójuknak gratulálunk!