Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 távközlési konferenciát

február

17.

Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 távközlési konferenciát

 

Az ITU Telekom World kormányok, vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások legfontosabb infokommunikációs rendezvénye, amely egyedülálló nemzetközi platformot biztosítva, összehozza a fejlett és fejlődő piacokat, az állami és magán szektor vezetőit, az infokommunikációs technológia iparági képviselőit.

2015 sikereit alapul véve az ITU és a hazai szervezők jóvoltából az „Internet Generation Day” nyílt nap ismét térítésmentes részvételi lehetőséget biztosít a magyar egyetemisták, fiatal vállalkozók és fiatal IT szakemberek részére 2019. szeptember 12-én, ezen a napon ők ingyenesen látogathatják a rendezvényt.

Az ide látogató vidéki egyetemisták számára ingyenes utazási lehetőség biztosított, ehhez jegyváltás nem szükséges, igazolásul a regisztrációt követően az egyetemisták részére e-mailben továbbított visszaigazolás szolgál, a visszaúthoz pedig ez utóbbin kívül az "Internet Generation Day" rendezvényen kapott névre szóló belépőkártya használható fel.

A résztvevők számára azon túl, hogy interaktív programokon és előadásokon keresztül ismerkedhetnek meg az IT/IKT szektor legfrissebb trendjeivel, a szektor legújabb fejlesztéseivel, unikális alkalom nyílik nemzetközi és hazai kapcsolatépítésre.

További információ az esemény programjáról és a kötelező regisztráció feltételeiről hamarosan elérhető lesz:

https://telecomworld.itu.int/2019-event/