Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 távközlési konferenciát

február

17.

hallgatóknak

Újra Budapesten rendezik az ITU Telecom World 2019 távközlési konferenciát

 

Az ITU Telekom World kormányok, vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások legfontosabb infokommunikációs rendezvénye, amely egyedülálló nemzetközi platformot biztosítva, összehozza a fejlett és fejlődő piacokat, az állami és magán szektor vezetőit, az infokommunikációs technológia iparági képviselőit.

2015 sikereit alapul véve az ITU és a hazai szervezők jóvoltából az „Internet Generation Day” nyílt nap ismét térítésmentes részvételi lehetőséget biztosít a magyar egyetemisták, fiatal vállalkozók és fiatal IT szakemberek részére 2019. szeptember 12-én, ezen a napon ők ingyenesen látogathatják a rendezvényt.

Az ide látogató vidéki egyetemisták számára ingyenes utazási lehetőség biztosított, ehhez jegyváltás nem szükséges, igazolásul a regisztrációt követően az egyetemisták részére e-mailben továbbított visszaigazolás szolgál, a visszaúthoz pedig ez utóbbin kívül az "Internet Generation Day" rendezvényen kapott névre szóló belépőkártya használható fel.

A résztvevők számára azon túl, hogy interaktív programokon és előadásokon keresztül ismerkedhetnek meg az IT/IKT szektor legfrissebb trendjeivel, a szektor legújabb fejlesztéseivel, unikális alkalom nyílik nemzetközi és hazai kapcsolatépítésre.

További információ az esemény programjáról és a kötelező regisztráció feltételeiről hamarosan elérhető lesz:

https://telecomworld.itu.int/2019-event/