Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Végzős búcsúztató ünnepség 2020


-

PTE ÁOK Aula (Pécs, Szigeti út 12.)

Tisztelt Végzős Hallgatónk!

A 2019/2020-as tanév végén a COVID-19 vírus által okozott világjárvány nem tette lehetővé, hogy Ön a megszokott módon zárja le a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon végzett tanulmányit, és hogy ünnepélyes keretek között vegye át az oklevelét. A Kar vezetése azonban eltökélt volt abban a tekintetben, hogy amint a vírushelyzet, lehetővé teszi, visszatérjünk hagyományainkhoz, és ne engedjük el Önöket búcsú nélkül.

Hazánkban a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések lehetővé teszik, hogy elhatározásunknak megfelelően végzős búcsúztató ünnepséget rendezzünk a megfelelő biztonsági feltételek teljes körű betartása mellett.

A Kar vezetése nevében szeretném tehát felajánlani Önnek a részvétel lehetőségét, és egyben tisztelettel meghívom a „PTE BTK Végzős Búcsúztató Ünnepség”-ére, melyet 2020. augusztus 28-án (pénteken) 13:30 órai kezdettel tartunk a PTE ÁOK aulájában (Pécs, Szigeti út 12.) zártkörű esemény jelleggel.

Az eseményre az alábbi linken (https://forms.gle/LHKWZFtFJ3itwD5VA) lehet regisztrálni legkésőbb 2020. augusztus 23. éjfélig. (Kérem, a regisztráció során olyan e-mail címet használjon, melyet gyakran ellenőriz, hiszen a további információkat, tudnivalókat munkatársaim ide küldik majd el Önnek.) Regisztrációja visszavonását 2020. augusztus 24. 12:00 óráig teheti meg.

Felhívom a figyelmét, hogy az esemény zártkörű, vagyis csak és kizárólag végzős hallgatóink vehetnek rajta részt, vendégek (családtagok, barátok) meghívására nincs lehetőség.

Tájékoztatásul jelzem, hogy az érvényben levő járványügyi szabályozás értelmében 300 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Amennyiben az eseményre történő regisztráció eléri ezt a létszámot, két (fényében, tartalmában azonos) alkalmat hirdetünk, feltételezhetően 13:30 és 15:00 órai kezdettel. A regisztráció sorrendje határozza meg a részvételt, csak ebben a sorrendben tudjuk Önöket fogadni.

A PTE BTK jelen keretek között is biztosítja az ünnepély kellékeit. A járvány elleni védekezés jegyében tisztított és fertőtlenített talárokat és sapkákat biztosítunk (ha szükséges, mind a két alkalommal). Továbbá rendelkezésre állnak egyéb védőfelszerelések is.

Tisztelettel köszönöm, ha a fenti feltételek tudomásulvétele és betartása mellett is elfogadja a meghívásunkat és részt vesz a 2020-as „PTE BTK Végzős Búcsúztató Ünnepség”-en.

Pécs, 2020. augusztus 4.

Prof. dr. Heidl György
dékán

Egyetemi esemény