Osztatlan tanári szakpárok


Képzési idő
10 félév
Munkarend
Nappali

Képzési szint
Osztatlan
Képzésterület
Pedagógusképzés

 • Jó tudni!
 • A képzésről
 • A képzés leírása
 • Felvételi információk
 • Kapcsolat

Az új rendszerű (osztatlan) tanárképzésről

Az osztatlan tanárképzésben mesterfokozat (magister, master) és általános v. középiskolai tanári szakképzettség szerezhető.
A megszerzendő kreditek száma 300, a képzési idő 10 félév. Az osztatlan tanári mesterképzésben kiadott oklevelek angol nyelvű jelölése a pedagógusképzés területén Master of Education (rövidítve: MEd).


A jelentkezés feltétele

 • legalább középfokú végzettség

Az új rendszerű képzésben, mely 2013-ban indult először és legutóbb 2022-ben újult meg, kétszakos (szakpáros) tanárképzésre lehet jelentkezni.


A tanári szakképzettség elemei

 • a tanárszak szerinti szakterületi (szaktudományos, művészeti) tudás,
 • a tanári munkához szükséges
  • pedagógiai, pszichológiai elméleti és gyakorlati,
  • szakmódszertani (diszciplináris és interdiszciplináris tantárgy-pedagógiai) tudás, képesség, attitűd (viszonyulás), valamint
 • a képzéssel párhuzamosan megszerzett pedagógiai, pszichológiai és tanítási gyakorlat részeként
  • a pályaismereti és pályaszocializációs gyakorlatok,
  • a tanítási gyakorlatok,
  • a köznevelési intézményben, szakképző intézményben teljesített összefüggő egyéni iskolai gyakorlat

diploma kiadásának feltétele továbbá egy középfokú komplex (B2) nyelvvizsga az Európai Unió és az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) hivatalos nyelveiből vagy romani, illetve lovári (cigány) vagy beás (cigány) nyelvből legalább egy, államilag elismert középfokú (B2) komplex típusú nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű érettségi bizonyítvány vagy oklevél szükséges. Az Európai Unió hivatalos nyelvei közé tartozik a bolgár, horvát, cseh, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, magyar, ír, olasz, lett, litván, máltai, lengyel, portugál, román, szlovák, szlovén, spanyol, svéd; az ENSZ hivatalos nyelvei közé az angol, arab, francia, mandarin kínai, orosz és spanyol. (2017. jan. 3.)

Eszerint nyelvi tanárszakos hallgatóinktól nem várunk a tanult nyelvtől eltérő nyelvből tett nyelvvizsgát; esetükben a záróvizsga letétele a nyelvvizsgakövetelmények teljesítését igazolja.  Kivétel: latintanár egyszakos vagy latintanár-nem nyelvszak szakpár.

Ha egy hallgató tanulmányai során (legkorábban egy teljesített év után) úgy dönt, hogy mégsem tanári oklevelet szeretne, úgy átjelentkezhet a kar kapcsolódó, nem tanári alapképzésére.

Klebelsberg képzési ösztöndíj a tanárszakos hallgatók számára


Felvételi információk

Az osztatlan tanárszakokra megállapított felvételi vizsgatárgyakról a Kar aktuális évi meghirdetésében lehet tájékozódni.

Az osztatlan tanárképzéseknél az eddig kötelező pályaalkalmassági vizsgálattól a Kar 2023-ben is eltekint.

A mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár szak gyakorlati vizsgája egy kisfilm elkészítése. A kisfilmet május 26-ig kérjük elérhetővé tenni (pl. google drive-on) számára (somogyi.rita@pte.hu)

Az állami ösztöndíjas osztatlan tanárképzésbe bekerülni kívánóknak min. 305 ponttal kell rendelkezniük - ettől az egyes szakok ponthatára csak felfelé térhet el.
Azok számára, akik BA-oklevéllel jelentkeznének az osztatlan tanárképzésbe, az emelt szintű érettségi követelménye kiváltható a diplomás pontszámítással.

Bővebben a diplomás pontszámításról


A PTE-BTK tanárképzési kínálata

angol nyelv és kultúra tanára

YOUR COUNTRY'S SCHOOL KIDS NEED YOU!

Érdekelnek az angol nyelvű kultúrák: az angol, az amerikai, az ír, a skót, az ausztrál vagy a kanadai? Szeretnéd átadni a tudásod profi általános iskolai vagy gimnáziumi tanárként? Akkor válaszd az angol nyelv és kultúra szakot, ami mellé egyetemünk széles választékából párosíthatsz egy másikat.
Megtudhatsz mindent a kortárs angol, amerikai, ír regényről, filmről, zenéről; képben leszel az angol nyelv finomságaival kapcsolatban; része leszel annak a hatalmas és sokszínű világnak, amely angol nyelven érhető el, és megtanulod, hogyan add át hatékonyan mindezt a tudást – te lehetsz a legkreatívabb és legsikeresebb angoltanár.

etikatanár

Ha el akarod sajátítani a „jó gyakorlat” legújabb módszertanait, és ha ezekkel szeretnéd felvértezni magad és leendő diákjaidat, akkor válaszd ezt a szakot! 
Általános iskolában erkölcstant, középiskolában etikát taníthatsz a diplomáddal. Felveheted bölcsész (pl. magyar, angol, német stb.) és természettudományos (pl. testnevelő, földrajz) szakpárokkal is. A gyakorló helyeken felkészült kollégák biztosítják a közérdekű témákat feldolgozó tanórák sikerességét. 
A szak a gyakorlatban használható, a saját életviteledet is segítő tematikát dolgoz föl: ilyenek a döntés, a választás, a kooperáció, a bizalom, a tolerancia, a felelősség, a szabadság, a szerepekkel kapcsolatos kérdések, valamint a vallás, a jog, a politika és a gazdaság erkölcsi összefüggései.

francia nyelv és kultúra tanára

Ha szívügyed a francia nyelv, irodalom és civilizáció, és már biztos francia nyelvi alapokkal rendelkezel, várunk francia nyelv és kultúra tanári szakunkon!
A képzés elején intenzív nyelvi kurzusokon vehetsz részt, amelyet az irodalmi, civilizációs és gazdasági szaknyelvi ismeretek francia nyelven történő átadása követ. Biztos nyelvtudás birtokában könnyedén ki tudod majd fejezni magad franciául, és magas szintű ismeretekre teszel szert a fenti témakörökben, amelyeket át is tudsz adni másoknak.
Mindez lehetővé teszi számodra, hogy általános vagy középiskolai tanárként ugyanolyan jól megálld a helyed, mint az élet más területein.

hon és népismeret tanár

Hon- és népismerettanárnak lenni jutalom!
Olyan tudást adhatsz át általános iskolásoknak, amellyel beavatod őket a magyar hagyományok világába. Megmutathatod, hogy a legfontosabb mindennapi kérdésekre milyen gyakorlati válaszokat adtak elődeink. Egyszerre járulhatsz hozzá a tanulók értelmi, érzelmi, etikai és esztétikai neveléséhez. Ha kreatívan állsz a hon- és népismerethez, a tanári gárda megbecsült tagjává, a diákok egyik kedvencévé válhatsz. 
A pécsi képzés éppen erre készít fel!
Gyakorlatorientált kurzusainkon a legújabb pedagógiai módszereket és a honismeret teljes tárházát sajátíthatod el, így az óratartások mellett képessé válsz megszervezni iskolai programokat, ünnepségeket, kiállításokat is.

horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára

Várunk, ha szívesen válnál a hazai horvát nemzetiségi oktatás aktív részesévé, tanári pályádat valamely magyarországi horvát tannyelvű, illetve nyelvoktató iskolában képzeled el, és fontosnak tartod a horvát nyelv magas szintű ismeretét. Hallgatóink bekapcsolódhatnak a „Nemzetiségi Pedagógus Tanulmányi Ösztöndíjprogramba” is, melynek keretében minimum nettó 60.000Ft/hó plusz ösztöndíjban részesülhettek. A képzés további vonzó sajátossága az anyaországi tanulmányutakon való részvétel lehetősége, a családias hangulat, az oktatókkal és a mentortanárokkal történő folyamatos kapcsolattartás. A horvát nyelv és kultúra tanításához szükséges tudáson túl megismerkedhetsz a kisebbségek, a horvát nemzetiség társadalmi, gazdasági és kulturális helyzetével, mely alapot adhat későbbi szakmai karriered felépítéséhez.

könyvtáros tanár

Könyvek és gyerekek egy helyen? Lehetséges? Persze!
Ha szeretnél egy olvasó generációt magad körül látni, ha fontos neked, hogy Te és a tanítványaid eligazodjanak az információk áradatában, és ha mindened a könyv -- várunk szakunkon!
A jó könyvtárostanárok az iskolai könyvtárt, médiatárt nem csupán gondozzák, hanem hatékonyan bevonják az iskola közéletébe, és kreatív, izgalmas módon tartanak órát.
Tölts be egyszerre két hiányszakmát, állj több lábon, légy egyszerre tanár és könyvtáros -- jelentkezz könyvtárostanár szakunkra!

latin nyelv és kultúra tanára

Vajon az antik kultúra miért a műveltség alapja még ma is? A latintanár miért nem csupán nyelvet tanít?
Ha olyan képzés szeretnél választani, ami különleges, ha szívesen tanulnál latinul olvasni, ha érdekel az irodalom, képzőművészet, színház, zene, életmód és történelem, vallás és filozófia és örömmel veszel részt kis létszámú órákon, akkor várunk latintanár szakunkon!
A pécsi latinos képzések specialitása a választható ógörög nyelv, a múzeumpedagógiai specializáció és múzeumi gyakorlat, és a közvetlen, kötetlen kapcsolat az oktatókkal, ami nem csak közösségi élményt jelent, hanem karrierlehetőséget is.

magyar nyelv és irodalom szakos tanár

Pécsett végzett magyartanárként nem sablonos verselemzéseket vagy unalomig ismert helyesírási szabályokat fogsz tanítani. Nálunk megtanulhatod a legújabb irodalmi tendenciákat, a legfrissebb nyelvészeti eredményeket, és azt, hogy pl. egy film, az internet, a populáris zene, vagy animáció hogyan teszik kerek egésszé a magyarórákat.
Nálunk ellesheted a titkot, hogy a klasszikus irodalom vagy a nyelvészet legújabb irányzatai és a mai befogadó közeg hogyan kerülhet közel egymáshoz.

A „pécsi modell” sajátossága a „tudósképzés” és a nevelőképzés szoros kapcsolata, illetve hogy a szakmai képzés igényességének és korszerűségének biztosításával hozzájáruljon a pedagógus szakma presztízsének növeléséhez.

mozgóképkultúra és médiaismeret tanár

Születésünktől fogva képek, hangok, üzenetek olyan mennyisége vesz körbe minket, hogy lassan a bőrünk alá is bekúsznak. Használjuk kommunikációs eszközeinket anélkül, hogy megértenénk a működésüket, a ránk gyakorolt testi-lelki-szellemi hatásaikat. 
Ha elhivatottságot érzel arra, hogy segítsd a holnap gyerekeit a médiumok értő és kritikai használatában, akkor ezen a szakon a helyed. Legyen az fotó, film vagy más médiatermék, nálunk a képek és sorok mögé is nézhetsz, megtudhatod, hogyan alakítanak minket, hogyan kommunikálhatunk, hogyan gazdagodhatunk, s főképpen hogyan nevelhetünk általuk.

német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára

A nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára szak a Te választásod, ha

 • szívesen foglalkozol emberekkel
 • szereted átadni a tudásodat másoknak
 • kommunikatív és konfliktustűrő vagy
 • terhelhető vagy és jó a humorod
 • fontos számodra a magyarországi németek nyelvének és kultúrájának ismerete és ápolása
 • szívesen lennél a német nemzetiségi oktatás aktív közreműködője

Miből áll a képzés?

 • nyelvi készségeket fejlesztő tárgyakból
 • nyelvészeti és irodalomtörténeti ismeretekből
 • nemzetiségismereti tárgyakból
 • pedagógiai és pszichológiai felkészítésből
 • szakmódszertani ismeretekből
 • nemzetiségi iskolában töltött tanítási gyakorlatból
német nyelv és kultúra tanára

Gyere a német nyelv és kultúra tanára szakra, ha

 • szívesen foglalkozol emberekkel
 • szereted átadni a tudásodat másoknak
 • kommunikatív és konfliktustűrő vagy
 • terhelhető vagy és jó a humorod
 • fejleszteni szeretnéd a német nyelvtudásodat
 • érdeklődsz a német nyelvű országok történelme, irodalma és kultúrája iránt

Miből áll a képzés?

 • nyelvi készségeket fejlesztő tárgyakból
 • nyelvészeti és irodalomtörténeti ismeretekből
 • kultúratudományi ismeretekből
 • pedagógiai és pszichológiai felkészítésből
 • szakmódszertani ismeretekből
 • tanítási gyakorlatból
olasz nyelv és kultúra tanára

Szereted Olaszországot? Érdekel az olasz nyelv és kultúra? Szeretnél tanítani? Ha igen, akkor itt a helyed!

Miért jó nálunk tanulni? 
• Mert magas óraszámban tanulhatod az olasz nyelvet, és elmélyülhetsz az olasz történelem, irodalom, nyelvészet, zene, film és színház világában.
• Mert az olasz nyelv és kultúra szeretete összeköt minket, oktatókat és diákokat: az órák családias légkörben, olasz nyelven, kis létszámú csoportokban zajlanak, számos kulturális kísérő programmal.
• Mert hét olasz egyetem közül választhatsz, ahol 3 és 5 hónapos ösztöndíj keretében tanulhatsz külföldön. 
• Mert Pécsett és a régióban számos általános, közép- és nyelviskolában zajlik olaszoktatás, a régióban tehát szükség van jól képzett olasztanárokra.

orosz nyelv és kultúra tanára

Ha elkötelezett vagy a tanítás mellett, az Orosz nyelv és kultúra tanára szak kiváló választás akár egy másik nyelvszak, akár humán (pl. magyar vagy történelem), de természettudományos vagy művészeti tanárszakok mellé is.
A képzés során középpontban áll a stabil és magas (C1) szintű nyelvtudás elérése. Emellett fontos szerepet kap az orosz kultúra: országismeret, irodalom, film, az orosz internet világa, illetve a szakmódszertan – mindaz, amire egy felkészült tanárnak szüksége van. 

romológiatanár

Ha fontos számodra a mások segítése, ha szeretnél egy jobb, sokszínűbb, elfogadóbb világban élni, és hiszel a társadalmi felemelkedésben, akkor ezt a szakot Neked találták ki! A romológiatanár szakon olyan tanárokat képzünk, akik jól ismerik a hátrányos helyzetű és cigány/roma gyerekek hátterét, kultúráját, és alkalmasak a beás vagy romani nyelv, illetve a cigány kultúra értő és szakszerű tanítására. A képzésben a beás, illetve romani nyelv és kultúra szakirányok választhatók. A képzést azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a tanári hivatás, az új pedagógiai módszerek és a cigány nyelvek és kultúrák iránt.

történelemtanár

A PTE történelem tanárszakon a közoktatásban nélkülözhetetlen ismeretekre tehetsz szert. A nagy történeti korszakokat átfogó előadások mellett gyakorlatorientált szemináriumainkon kaphatsz alkalmazható tudást és az eredményes tanításhoz szükséges készségeket. 
A tanári kurzusokat az iskola világára való folyamatos reflexió formálja, így a történelemtanítás változó eszközeit éppen úgy megismerheted, mint a tanítás legfontosabb elméleti és gyakorlati kérdéseit. 
Számos kreatív projektbe kapcsolódhatsz be, kutathatsz, szervezhetsz és tananyagot fejleszthetsz, partnereinkkel együttműködve fejlesztheted és sajátíthatod el a tanári kompetenciákat, hogy az egyetemről kilépve naprakész tudással kezd el a tanári pályádat.

Szakjaink egy részét a társítjuk a Művészeti Kar ének-zene tanár szakjával, a Természettudományi Kar egyes szakjaival is valamint a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola hittanár-nevelőtanár szakjával. 2023-re is több mint 100 féle párosítást hirdetünk.

FONTOS! A társkarokkal közös képzések egyes esetekben nem a PTE-BTK meghirdetésében jelennek meg.

2023-ra meghirdetett tanári szakpárjaink

Rövid leírás

Tanári szakképzettség csak osztatlan tanári mesterképzésben szerezhető, alapszakos képzésben nem (pedagógia BA-n sem). Aki tehát tanár szeretne lenni, annak ezt a képzést javasolt választania.


 

Képzés célja

A képzés célja tanárok képzése, akik széles körű szaktudományos, pedagógiai, pszichológiai és általános műveltséggel, elméleti és gyakorlati tudással, készséggel és képességgel rendelkeznek. Felkészültek a Nemzeti alaptantervben, a fejlesztési területek, nevelési célok alapján meghatározott köznevelési feladatokra és az oktatói-nevelői munka értékeinek, a közműveltségi tartalmak közvetítésére, a tudásépítésre, a kulcskompetenciák fejlesztésére és érvényesítésére. Felkészültek továbbá arra, hogy az iskolai nevelés-oktatás, köznevelési törvényben meghatározott szakaszaiban, a köznevelési rendszer intézményeiben a Nemzeti alaptanterven alapuló és jóváhagyott kerettantervek műveltségi területein, valamint az iskolarendszeren kívüli képzésben, felnőttoktatásban a szaktudományos, szakterületi felkészültségüknek megfelelő területen szakrendszerű oktatást és az intézményben pedagógiai munkát végezzenek, továbbá megszerzett tudásuk, gyakorlatuk alapján, alkotó módon, részt vegyenek oktatásfejlesztési programokban. Képesek szakterületi felkészültségük pedagógiai alkalmazására, a tanulók megismerésére, személyiségük fejlesztésére, tanórai és tanórán, iskolán kívüli munkájuk differenciált irányítására, hatékony pedagógiai módszerek, eljárások alkalmazására; rendelkeznek a neveléssel kapcsolatos pályaválasztási, gyermek- és ifjúságvédelmi, szociális és nevelési tanácsadási feladatok ellátásához, illetve ezek és a kultúraközvetítés intézményeivel való együttműködéshez szükséges alapismeretekkel. Érett autonóm, kialakult értékrendjükben az általános emberi, az európai és a nemzeti értékeket felvállaló, közvetíteni tudó, együttműködésre és önfejlesztésre képes, kreatív személyiségek. A mesterfokozat birtokában felkészültek tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására.

Képzés nyelve: Magyar

Képzési forma: Nappali

Költségtérítés összege: NK:500.000 Ft / félév

Finanszírozás: Állami ösztöndíjas, Önköltséges

Képzés indulása: Szeptemberi indulás

A képzés időtartama: 10 félév

Képzés helyszíne(i): Pécs

Oklevélben szereplő képzettség neve: okleveles [szak neve] tanár

Képzési jellemzők:

Az osztatlan tanárképzésben mesterfokozat (magister, master) és általános és középiskolai tanári szakképzettség szerezhető.

A megszerzendő kreditek száma 300, a képzési idő 10 félév. Az osztatlan tanári mesterképzésben kiadott oklevelek angol nyelvű jelölése a pedagógusképzés területén Master of Education (rövidítve: MEd).


A jelentkezés feltétele

 • legalább középfokú végzettség

Az új rendszerű képzésben, mely 2013-ban indult először, kétszakos (szakpáros) tanárképzésre lehet jelentkezni.


A tanári szakképzettség elemei

 • a tanárszak szerinti szakterületi (szaktudományos, művészeti) tudás,
 •  a tanári munkához szükséges
  • pedagógiai, pszichológiai elméleti és gyakorlati
  • szakmódszertani (diszciplináris és interdiszciplináris tantárgy-pedagógiai) tudás, képesség, attitűd (viszonyulás), valamint
 • a képzéssel párhuzamosan megszerzett pedagógiai, pszichológiai és tanítási gyakorlat részeként
  • pályaismereti és pályaszocializációs gyakorlatok
  • tanítási gyakorlatok
  • köznevelési intézményben, szakképző intézményben teljesített összefüggő egyéni iskolai gyakorlat

A meghirdetett szakpárokról a felvi.hu oldalán lehet tájékozódni.Főbb témakörök:

A tanári szakképzettség elemei

 • a tanárszak szerinti szakterületi (szaktudományos, művészeti) tudás, valamint
 • a tanári munkához szükséges
 • pedagógiai, pszichológiai elméleti és gyakorlati
 • szakmódszertani (diszciplináris és interdiszciplináris tantárgy-pedagógiai) tudás, készség, képesség
 • a képzéssel párhuzamosan megszerzett pedagógiai, pszichológiai és tanítási gyakorlat
 • a köznevelési intézményben, felnőttképzést folytató intézményben teljesített összefüggő egyéni iskolai gyakorlat 


Felvételi követelmények: emelt szintű érettségi angol nyelv és kultúra szakpár esetén, középszintű érettségi a további szakpárokon

Felvételi információk, jelentkezési feltételek:

Az emelt szintű érettségi abban az esetben kötelező, amennyiben a szakpár egyik tagja az angol nyelv és kultúra tanára!

Érettségi-felvételi vizsgatárgyak

A választott szakpár függvényében.

Az osztatlan tanárképzéseknél az eddig kötelező pályaalkalmassági vizsgálattól a kar 2023-ban is eltekint.

A mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár szak gyakorlati vizsgája egy kisfilm elkészítése. A kisfilmet május 20-ig kérjük elérhetővé tenni (pl. google-drive-on) Somogyi Rita számára (somogyi.rita@pte.hu). 
Az állami ösztöndíjas osztatlan tanárképzésbe bekerülni kívánóknak min. 305 ponttal kell rendelkezniük - ettől az egyes szakok ponthatára csak felfelé térhet el.

Állami ösztöndíjas képzésre 280 pont alatt nem lehet felvenni jelentkezőt.


Ponthatárok 2022

N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; biológiatanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; biológiatanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; etikatanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; etikatanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; fizikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; fizikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; földrajztanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; földrajztanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; hon- és népismeret szakos tanár]]n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; hon- és népismeret szakos tanár]]n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; könyvtárostanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; könyvtárostanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [angol nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; etikatanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; etikatanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [biológiatanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; fizikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; fizikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; földrajztanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; földrajztanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; kémiatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; kémiatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [etikatanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [fizikatanár; történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [francia nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; francia nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; hon- és népismeret szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [földrajztanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; kémiatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; kémiatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [hon- és népismeret szakos tanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; informatikatanár (digitális kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; kémiatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [horvát és nemzetiségi horvát nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [informatikatanár (digitális kultúra tanára); történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; könyvtárostanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; latin nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [kémiatanár; történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; matematikatanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; matematikatanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]]  n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [könyvtárostanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; magyar nyelv és irodalom szakos tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [latin nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; matematikatanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; matematikatanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [magyar nyelv és irodalom szakos tanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [matematikatanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; német nyelv és kultúra tanára]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; német nyelv és kultúra tanára]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; testnevelő tanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; testnevelő tanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [mozgóképkultúra és médiaismeret-tanár; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; olasz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; orosz nyelv és kultúra tanára]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [német és nemzetiségi német nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 305
N    K    osztatlan tanári [10 félév [olasz nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] 280
N    A    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára)]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [orosz nyelv és kultúra tanára; történelemtanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára); testnevelő tanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára); testnevelő tanár]] n.i.
N    A    osztatlan tanári [10 félév [romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára); történelemtanár]] n.i.
N    K    osztatlan tanári [10 félév [romológiatanár (romani nyelv és kultúra vagy beás nyelv és kultúra tanára); történelemtanár]] n.i.Kapcsolat

Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

7624 Pécs, Ifjúság útja 6.

Felvételi és Oktatásszervezési Iroda
Tel.: (72) 501-513
E-mail: btkfelvi@pte.hu

Facebook
Instagram
YouTube