Fenntartható Fejlődés Szakkollégium | Sevgi Sirakova Mutlu: Fermentáció

Fenntartható Fejlődés Szakkollégium | Sevgi Sirakova Mutlu: Fermentáció



PTE BTK, Ró 319-os terem (Pécs, Rókus utca 2.)

Sevgi Sirakova Mutlu török-bolgár phd hallgató (Rachel Carson Center, München) tart előadást fermentációról, élelmiszer önrendelkezéséről, mikrobio és bölcsészet kapcsolatáról és mindarról, hogy hogyan lehet mindezeket egy múzeumban bemutatni.

Az előadás a Fenntartható Fejlődés Szakkollégium keretén belül és támogatásával, illetve a Rachel Carson Centerrel való együttműködésben valósul meg.

 

Ant Yogurt 2023 (pdf)

Ajánlott olvasmányok, videók, egyéb források (pdf)

Forgotten Stories of Yogurt: Cultivating Multispecies Wisdom (pdf)

 

Fotó: David Zilber

 

Kapcsolattartó