Legyél TE is TESO az Erzsébet-táborokban!

december

19.

hallgatóknak

Várja a jelentkezőket az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába. Gyere és válj több ezer gyermek „nagytestvérévé” 2023 nyarán Zánkán, Fonyódligeten, vagy Erdélyben az Erzsébet-táborokban!

Kik a TESO munkatársak?
A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak (TESO-k) az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok táboroztatási program narancssárga pólós, szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon. A TESO-k többek között ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

Legyél TE is TESO az Erzsébet-táborokban!

MIÉRT jó TESO-nak lenni?

  • …mert gyermektáborban dolgozni ez egyik legjobb dolog a világon, hiszen felejthetetlen élményeket nyújthatsz és mosolyt csalhatsz több ezer táborozó arcára.
  • …mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén.
  • …mert sokszínű és befogadó közösség tagjává válhatsz.
  • …mert csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz.
  • …mert szakmai fejlődést segítő, ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt.
  • …mert versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz.

Érdekel, hogy milyen a TESO lét? Kattints IDE, és tekintsd meg videónkat.

TESO jelentkezési  határidő:
2023. január 15. (vasárnap) 23:59 óra

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a teso@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.

Részletek itt!

Forrás: erzsebettaborok.hu