Kreatábor

kreaflyer1

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara idén nyáron 14. alkalommal rendezi meg a középiskolás diákok számára hirdetett Kreatáborát, 2023. július 3-7. között.
A tábor színes és érdekes programjai betekintést engednek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon oktatott szakok, tudományterületek legújabb kutatásaiba, így segítséget nyújtanak az érettségire felkészülésben is.
Szeretettel várunk minden középiskolást 14-19 éves korig, kiemelten az érettségizni készülő évfolyamokat.

A TÁBOR PROGRAMJA


A táborban az izgalmas előadások, és szemináriumi beszélgetések mellett számos érdekes off program várja a résztvevőket. Láthattok improvizációs színházi előadást, ahol a nézők alakítják a történet menetét, készíthettek tudósítást a közösségi média oldalainkon, megismerhetitek a kérdezés módszertanát.
Ebben az évben is a résztvevők a tábor utolsó két napján egy 10 órás tanulástechnikai tréningen vehetnek részt, ami segíti a felkészülésüket az érettségire és az egyetemi életre.
A szakmai program mellett bemutatkoznak még a Kar tanszékei, intézetei, szakjai, és mindezt izgalmas kulturális programokkal egészítjük ki a város szívében. A délelőtti érdekfeszítő előadásokon és workshopokon nem csak abba kóstolhatsz bele, hogy milyen lesz majd egy egyetemi kurzus, és hogy folyik ott a közös munka, hanem Oktatói Követeinket is megismerheted. Délután pedig a Kar hallgatói mutatják meg Nektek a campust és Pécs városát. Esténként nagy beszélgetések, új barátok, hamisítatlan pécsibölcsész életérzés vár Benneteket.
A programokat a PTE Ifjúság úti, Rókus utcai épületeiben és a Zsolnay Negyedben tartjuk. A szálláshely a Márton Áron Szakkollégium, ahol a tábor rendjére éjszaka kollégiumi tanárok vigyáznak. A résztvevők számára igény szerint biztosítunk az ebéd mellett reggelit és vacsorát. 

Részletes program hamarosan.

A TÁBOR KÖLTSÉGEI


Teljes ellátással (szállással, napi háromszori étkezéssel): 45.000 Ft
Csak ebéddel: 25.000 Ft
Ellátás nélkül: 15.000 Ft


Ha eltöltenél egy vidám és élménydús hetet a pécsi bölcsészkaron, ne habozz jelentkezni!

A tábor időpontja: 2023. július 3-7.

A tábor helyszíne: Pécs, Ifjúság útja 6.

A jelentkezés határideje: 2023. június 5.

További információ:

PTE BTK Kommunikációs és Marketing Iroda
Izsák Mónika
izsak.monika@pte.hu
+36 30 140 31 89

 

 

Regisztráció

 

kreaflyer2