Baka Ramóna

Azért válasszátok az olasz szakot, mert nálunk segítőkészek a tanárok és családias légkörben tanulhatjátok az olasz nyelvet. Gyere és legyél részese te is a mi kis ,,olasz családunknak"!

Tillmann Virág

"Mit jelent nekem az Olasz Tanszék? Pozitív visszacsatolást arról, hogy jól döntöttem, valamint az egyetem adta lehetőségek széles tárházának egy különleges részét: tehetséggondozást, a kutató pálya iránt érdeklődők számára tudományos közeget, osztozást az olasz nyelv és kultúra szeretetében, mindezt pedig igazán családias környezetben. Tartoznál közénk?

Hoffer Zsanett

"Azért ajánlom az Olasz Tanszéket, mert mindenki segítőkész, nem csak a csoporttársak, hanem a tanárok is. Mindenben támogatnak, amiben csak tudnak."

Durcás dedósok, vagy felelős fiatalság? / Grumpy kids, or a responsible youth?

Tisztában vannak a mai fiatalok a saját érdekeikkel? Mennyi beleszólásuk van a közéletbe? Miért dönthetnek középkorú döntéshozók a fiatalokat érintő közügyekben? Szeptember 14-én a fiatalság közéletben való részvételéről, és annak hiányáról vitázunk majd a Vasutasban. Különleges vendégünk, Mateusz Kamionka a Krakkói Pedagógiai Egyetem adjunktusa, ifjúsági csereprogramok koordinátora, nemzetközi választási megfigyelő és európai önkéntes (EVS) helyezi nemzetközi dimenzióba a beszélgetést.