CEEPUS freemover

október

21.

Meghirdették a 2020/2021-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíjat

 

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

 

CEEPUS tagországok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

 

A tervezett jelentkezési határidő 2020. november 30. A pályázatokat kizárólag online kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen.

 

A hazai hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívás ezen a linken érhető el: https://tka.hu/hir/14776/irany-kozep-europa---ceepus-freemover-hallgatoi-es-oktatoi-osztondijak-2020-2021-tavaszi-felev.

 

Amennyiben bejövő hallgatót vagy oktatót fogadnának CEEPUS tagországbeli intézménytől a karon, kérem, hogy angol nyelvű felhívást továbbítsák a lehetséges külföldi érdeklődők/küldő intézmények felé:

https://tka.hu/new/14777/ceepus-freemover-mobility-scholarships-to-hungary-in-the-summer-semester-of-the-academic-year-2020-2021.

 

A CEEPUS programról bővebb információ a fenti linkeken és a Tempus Közalapítvány honlapján található: http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus.