Fedeles Tamás tudományszervező tevékenységét díjazta az MTA PAB a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából

november

10.

kitüntetés

A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága minden évben ünnepélyes keretek között ismeri el és méltatja a régió oktatóinak, kutatóinak kiemelkedő eredményeit. A Magyar Tudomány Ünnepén Fedeles Tamás, a PTE rektorhelyettese, egyetemi tanár az MTA PAB Tudományszervezési díját vette át.

A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága 2022. november 7-én tartotta a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó ünnepi közgyűlését, mely minden évben alkalmat kínál arra, hogy elismerjék és jutalmazzák a régió oktatóinak, kutatóinak, valamint a PAB tagjainak tudományos tevékenységét. A díjazottak személyéről a PAB elnöksége dönt.

A Magyar Tudomány Ünnepén Fedeles Tamás, a PTE rektorhelyettese, egyetemi tanár az MTA PAB Tudományszervezési díját vette át. | Fotó: Mánfai György

2022-ben az MTA PAB Tudományszervezési díját Lénárd László akadémikustól a PTE rektorhelyettese, a PTE BTK Középkori és Koraújkori Történeti Tanszék vezetője, Fedeles Tamás professzor vette át oktatói, egyháztörténészi, szerkesztői, valamint az egyetemi és a tudományos közéletben való aktív munkájának méltatásaként.

A magasrangú szakmai elismeréshez gratulálunk!

Forrás: MTA PAB
Képek: Mánfai György, Fedeles Tamás FB-oldal