Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny

július

28.

A Budapesti Metropolitan Egyetem (volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola) az elmúlt években hagyományt teremtett a felsőoktatási intézmények részére hirdetett Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny rendszeres lebonyolításából.

Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll verseny

 

Ezt a hagyományt folytatva 2020-ban immár tizedik alkalommal ismételten megrendezzük e nemes vetélkedőt "Mi mind egyek vagyunk, közös a szülőföldünk, közösek céljaink!" jelmondat szellemében hirdetjük meg vetélkedőnket, ahol a lexikális tudás mellett a résztvevők gyakorlatban is igazolják kommunikációs készségüket és európaiságukat. 

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületével közösen, az idén is hívjuk a vetélkedőre, a hagyományos megmérettetésre hazánk valamennyi felsőoktatási intézményét, a határon túli magyar felsőoktatási intézményeket, valamint Európa felsőoktatási intézményeit, a főiskolák és egyetemek képviselőit. 

A rendezvény tervezett időpontja: 2020. május 23 (szombat) 

Nevezési díj hazai csapatoknak 12.000,- Ft, külföldi csapatok részére 500,- €. A vetélkedőn résztvevő 5 fős csapatoknak és csapatonként 1 fő kísérőnek étkezést, a külföldi versenyzőknek étkezés és szállást biztosítunk. A résztvevő csapatoknak és a helyezetteknek díjakat, okleveleket adunk át. A versenyben indulni kívánó csapatok nevezési határideje: 2020. március 15. /Kérjük az időpont pontos betartását!/ 

Nevezési, levelezési cím: inagy@metropolitan.hu 

A verseny helyszíne: Honvéd Kulturális Központ / Stefánia Palota 1143 Budapest, Zichy Géza 3. Felkért fővédnök Dr Benkő Tibor honvédelmi miniszter. 

A verseny nyelve magyar és angol, tolmácsot biztosítunk. A benevezett csapatoknak a beadandó feladatról, a versenyről részletes tájékoztató március végén küldünk. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

Az előző évek versenyeiről készült híradásokat, fotókat megtekinthetik honlapunkon; https://www.metropolitan.hu/2019-05-22-protokoll-verseny-hir