Ingyenes workshop fiataloknak | Neked mit jelent...?

május

06.

esemény

Neked mit jelent... a közösség, a nyitottság, a cselekvés, a szabadság, az egyenlőség stb.? címmel szervez interaktív workshopot a Belső Lépés mentálhigiénés műhely és a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány.

 

Kiket várnak?

18-28 év közötti fiatalokat, a tervezett csoportlétszám 8-12 fő.

Mikor és hol lesz a workshop?

Május 15., 22., 29-én, szerdánként 17-20 óra között a Lions Házban (7623 Pécs, Mártírok útja 7-9.)

Kérünk, akkor jelentkezz, ha előreláthatóan mindhárom alkalommal részt tudsz venni!

Miről szól a workshop?

Az EU Alapjogi Chartájában megfogalmazott értékek állnak a workshop középpontjában, a hozzájuk való személyes viszonyulásainkon keresztül. Megalkodhatod a saját Szabadság-szobrodat, megkeresheted, neked milyen színű a nyitottság, beszélgethetsz a szolidaritásról, megtapasztalhatod a közösséget, a részvételt, a cselekvést. Mindezt változatos eszközökkel, ahol ötvöződnek a tréningtechnikák és a művészetterápiás módszerek. Művészeti készségekre nem lesz szükséged, és meghagyjuk a szabadságot, hogy csak abban vegyél részt, amiről úgy érzed, nyitott vagy rá.

Kik vezetik és szervezik, finanszírozzák a workshopot?

  • A Belső Lépés mentálhigiénés műhely munkatársai, Kormos Balázs János és Székely Zsuzsanna művészetterapeuták, szociális munkások vezetik a workshopot.
  • A Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány szervezi az eseményt a Katalizátor program keretében, az Európai Unió társfinanszírozásával. Tartalmáért kizárólag a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány felel, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió vagy az Emberség Erejével Alapítvány véleményét, sem az Európai Unió, sem a támogatást nyújtó EEA nem felelős érte.

A workshop a résztvevők számára ingyenes!
Jelentkezés ezen a linken.
Határidő: május 10.

Forrás: Ifjúsági lelki elsősegély