Pályázat | Csoportos hallgatói tanulmányutak támogatása a PTE BTK-n (2023)

március

30.

pályázat

A BTK kiegészítő pályázati lehetőséget hirdet csoportos tanulmányi utakra. A támogatás célja, hogy a hallgatók számára könnyebben elérhetővé váljanak a tanulmányaikhoz kapcsolódó hazai tudományos és kulturális események.

A támogatásban az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező BTK-s diákok - valamint az adott úton őket kísérő oktatók közül legfeljebb ketten – részesülhetnek. A pályázatot a kísérő oktatók bármelyike benyújthatja. Csak a szakfelelősök által jóváhagyott utazások részesülhetnek támogatásban.

A kiegészítő pályázatban az egy főre jutó keretösszeg 25.000 Ft.

A tanulmányutak 2023. április 24. és május 20. közé tervezhetők, azzal a feltétellel, hogy a pályázat elnyerője a lebonyolítás érdekében az utazás megkezdése előtt legalább 2 héttel felveszi a kapcsolatot a PTE BTK Gazdálkodási Osztályával (hagen.katalin@pte.hu). 

A jelentkezést pályázati űrlapon kell benyújtani 2023. április 6. éjfélig a diákjóléti dékánhelyettes címére (wolosz.robert@pte.hu).

A támogatás kizárólag magyarországi utazásnál az utazási költségekre (buszbérlés), valamint egynapi szállás biztosítására vehető igénybe, de nem lépheti túl az egy főre eső keretösszeget.

Megvalósításkor nem lehet túl lépni a pályázatban elnyert összeget.

A támogatás odaítéléséről a dékán által kijelölt ad hoc bizottság dönt 2023. április 7-én. A nyertes pályázók értesítést kapnak az elszámolás technikai részleteiről.

Pécs, 2023. március 30.

Prof. Dr. Heidl György
dékán

 

Pályázati űrlap (doc)

Fotó: Andrea Piacquadio