PTE BTK Mentorklub - Tavaszi szemeszteri programok

március

08.

esemény

Az PTE BTK Mentorklub nagy örömmel jelenti be, hogy ebben a tavaszi félévben két izgalmas eseménysorozatra várja a hallgatókat - egy Dungeons and Dragons Klubra és egy Filmklubra.

A Dungeons and Dragons Klub tökéletes lehetőség azoknak, akik kíváncsiak a népszerű játékra, de még sosem játszották. A klub kezdőbarát, és március 20-án, 27-én, április 3-án, 17-én és május 8-án, 15:30-tól 17:00-ig lesz. Mivel a helyek száma korlátozott, előzetes regisztráció szükséges, amit e-mailben tehetnek meg a hallgatók Simon Krisztiánnál (simon.krisztián@pte.hu). Nem érdemes kihagyni ezt az alkalmat, hisz vár egy kalandos és képzelettel teli világ!

A filmek szerelmeseit pedig idén is várja a Filmklub egy vadonatúj témával - Coming of age. Március 16-án, április 20-án és május 11-én, 16:00-tól 19:00-ig, várnak minden kedves érdeklődőt a legemlékezetesebb filmekkel a felnövekedésről. Minden film előtt és után beszélgetésre is lesz lehetőség tapasztalt mentoraikkal. A  program regisztrációhoz kötött, erre e-mailen keresztül Albert Noéminál (albert.noemi2@pte.hu) van lehetőség. 

Mindkét esemény remek lehetőséget kínál azoknak akik szeretnének új embereket megismerni, új készségeket elsajátítani, vagy csak jól éreznék magukat!

További információk elérhetőek a PTE BTK Mentorklub Facebook oldalán.