Várják a jelentkezőket az ősszel is induló női önismereti csoportba

február

21.

általános

A jelentkezés a márciusban induló csoportokra lezárult, beteltek a helyek. Ősszel induló csoportba jelentkezési szándékot lehet jelezni az űrlap kitöltésével, illetve van lehetőség a tavaszi szemeszter folyamán egyéni tanácsadási folyamatra jelentkezni. Plakát (pdf)

Ki vagyok én, hol járok a felnőtté válás útján? Ráléptem-e már? Mit jelent felnőtt nőnek lenni? Kinek kell megfelelnem? Szüleimnek, tanáraimnak, a páromnak, a társadalomnak vagy magamnak? Hogyan kommunikálhatom a vágyaimat, szükségleteimet, gondolataimat és érzéseimet? Hol vannak a határaim? Meddig mehetek el, és meddig kell elmennem?

A Diáktanácsadó Központ ilyen és ehhez hasonló kérdésekre építve indít kis létszámú, női önismereti csoportot. Célunk az önismeret elmélyítése és egymás támogatása közös gondolkodás, beszélgetések és játékok segítségével. Ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál, jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével! 

Az önismereti csoport hat ingyenes alkalmat foglal magába. Az első foglalkozás március elején kerül megrendezésre, utána kétheti-háromheti rendszerességgel fog ismétlődni. A bevezető alkalom nyitott, a jelenlét nem jár elköteleződéssel:  ha ezután szeretnél a csoport tagja lenni, a második alkalomtól kezdve kell vállalnod az állandó részvételt. Mivel kis létszámú csoportokat indítunk (6-8 fő), a helyek száma limitált. 

Jelentkezési határidő: február 26. éjfél
Február 27-én (hétfőn) hívni fogunk a pontos részletekkel kapcsolatban.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a diaktanacsado@pte.hu e-mail címen keresztül.

Csoportvezetők:
Kováts-Kasztl Kinga, pszichológus
Huszák Eszter, pszichológus

Forrás: pte.hu