Várjuk a tudományok iránt érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján!

szeptember

14.

általános

2022. szeptember 30-án 17.00 órától várjuk a tudomány iránt érdeklődő nagyközönséget a Kutatók Éjszakáján. A Kar hagyományainak megfelelően 2022-ben is színes, érdekfeszítő programokkal készülünk.

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara nagy érdeklődés mellett csatlakozik az Európa-szerte közismert tudománynépszerűsítő rendezvénysorozathoz, a Kutatók Éjszakájához. 2022 szeptemberének utolsó péntekjén már 17.00 órától jelenléti programokkal várjuk az érdeklődő nagyközönséget az Ifjúság úti campus B épületében, valamint a Rókus utcában és a Civil Közösségek Házában.

A Kar arculatának és hagyományainak megfelelően ebben az évben is színes és változatos programokkal készülünk. A Kutatók Éjszakáján azt mutatjuk be, hogy a bölcsészet- és társadalomtudományok területén is bővelkedünk innovatív megközelítésekkel, hétköznapi életünket befolyásoló felfedezésekkel, valamint érdekfeszítő kutatási kérdésfelvetésekkel. Előadóink hadtörténeti, pszichológiai és irodalomtörténeti témákba kalauzolnak, de érzékenyítő foglalkozással, társasjáték-fejlesztéssel és rendhagyó tárlatvezetéssel is várjuk a tudomány szerelmeseit – tartozzanak bármely életkorhoz. Programok plakát (pdf)

Kísérjék figyelemmel folyamatosan frissülő programkínálatunkat!

Találkozzunk a 2022-es Kutatók Éjszakáján!

Kutatók Éjszakája 2022