XII. Pécsi Bölcsész KreaTábor

június

14.

esemény

Ebben az évben tizenkettedik alkalommal rendezzük meg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán a Pécsi Bölcsész KreaTábort 2021. július 5-9. között. A tábor színes és érdekes programjai betekintést engednek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon oktatott szakok, tudományterületek legújabb kutatásaiba, így segítséget nyújtanak az érettségire felkészülésben is.

A táborban az izgalmas előadások és szemináriumi beszélgetések mellett számos érdekes off program várja a résztvevőket. Láthattok improvizatív színházi előadást, ahol a nézők alakítják a történet menetét, készíthettek tudósítást a közösségi média oldalainkon, megismerhetitek a kérdezés módszertanát.

Ebben az évben a résztvevőket a tábor utolsó két napján tanulástechnikai tréning is várja, ami segíti a felkészülésüket az érettségire és az egyetemi életre. A szakmai program mellett bemutatkoznak még a Kar tanszékei, intézetei, szakjai, és mindezt izgalmas kulturális programokkal egészítjük ki a város szívében.

A programokat a PTE Ifjúság úti, Rókus utcai épületeiben és a Zsolnay Negyedben tartjuk. A szálláshely a Márton Áron Szakkollégium, ahol a tábor rendjére éjszaka kollégiumi tanárok vigyáznak. A résztvevők számára igény szerint biztosítunk az ebéd mellett reggelit és vacsorát.

A tábor költségei:

Részvételi díj ellátás nélkül: 15.000 Ft

Részvételi díj ebéddel: 20.000 Ft

Részvételi díj teljes ellátással (szállással, napi háromszori étkezéssel): 35.000 Ft

(A részvételi díj minden esetben tartalmazza a tanulástechnikai tréning költségeit. Abban az esetben, ha nem kíván részt venni a tanulástechnikai tréningen, a részvételi díj 10 000 Ft-tal csökken.)

A jelentkezés határideje: 2021. június 7.

A KreaTáborba jelentkezni online, az alábbi ELEKTRONKUS JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet:

A jelentkezés véglegessé a részvételi díj befizetésével válik.

A táborral kapcsolatos kérdéseikkel Izsák Mónika kolléganőnkhöz fordulhatnak bizalommal a izsak.monika@pte.hu e-mail címen vagy a 0630 140 3189-as telefonszámon.