Alumni Akadémia - TANÁR VAGYOK! ÉS? – interaktív könyvbemutató Jocó bácsival

március

22.

esemény

Az Alumni Akadémia szeretettel vár minden érdeklődőt egy különleges interaktív előadásra április 20-án, amelynek középpontjában Balatoni József, alias Jocó bácsi áll, aki történelemtanár, író és influencer.

Az előadás alapját a Tanár vagyok! És? című könyve adja, amelyben Jocó bácsi személyes élményeit osztja meg velünk. Az előadás interaktív és motivációs jellegű, és Jocó bácsi sajátos élménypedagógiájával, érzékenyítésével és szemléletváltásával foglalkozik. A könyv lapjain megdöbbentően őszinte és emberi történetek jelennek meg, amelyek mindennapjainkban akár velünk is megtörténhetnének. Az előadáson Tibenszky Moni Lisa, az újságíró és a Felelős Szülők Iskolája alapítója teszi majd fel a kérdéseket, akivel Jocót hosszú szakmai és emberi barátság köti össze. Az előadás nem csak azoknak szól, akik valaha jártak iskolába, vagy éppen tanítanak, hanem mindenkinek, aki szeretné támogatni a gyerekek mentális egészségét.

Az előadás infotainment (information + entertainment) műfajába tartozik, és szórakoztató edukációként említhető, ahogy a Felelős Szülők Iskolája többi előadása is. 

További információk elérhetőek az alumni honlapján és a Facebbok eseményben