Jelentkezz hozzánk szakirányú továbbképzésre!

április

14.

általános

 

Van már egy elvégzett BA/MA okleveled és szeretnéd kiegészíteni valamivel a tudásod? Nézz körül szakirányú továbbképzési kínálatukban, melyekre elindult a jelentkezési időszak!

Számos képzés közül válogathatsz, ha érdekelnek a nyelvek választhatod az Angol-magyar bölcsészettudományi szakfordító, a Francia-magyar bölcsészettudományi szakfordító, az Olasz-magyar bölcsészettudományi szakfordító szakirányú továbbképzéseket. Ha pedig az pedagógia területen mozogsz elmélyítheted a német és nemzetiségi német nyelven is a szaktárgyak oktatását vagy akár azt is elsajátíthatod miként taníthatod a magyar nyelvet, mint idegen nyelvet.

Pedagógiaképzési területen még olyan képzéseink közül választhatsz, mint a Gyakorlatvezető mentortanár, a Pedagógus szakvizsga, vagy a Roma társadalomismeret szakirányú továbbképzés.

Ha szerelmese vagy az irodalomnak akkor jó választás lehet a Biblioterápia, az Ifjúsági irodalmi szakember, Irodalmi szerkesztő és kritikus szakirányú továbbképzések valamelyike.

A Pszichológia Intézet is kínál szakirányú továbbképzéseket. Lehetőséged van a Mentálhigiénés és közösségi segítés, a Sportpszichológia és a Tanulásmódszertan közül választani.

Akkor sem kell csüggedned, ha szociális munka irányába érdeklődsz. Számos képzés megjelenik a portfoliónkban ezen a területen. Választhatod a Reflektív addiktológiai szociális segítés, az Iskolai szociális munka vagy a Szociális segítők gyakorlatvezető mentora szakirányú továbbképzéseket.

Ha pedig a társadalomtudományok érdekes számodra akkor választhatsz az alábbi képzéseink közül: Az információs műveltség és a könyvtárpedagógia alapjaiIgazságügyi régészet, Protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező, Személyügyi szaktanácsadó, Városfejlesztési társadalmi tanácsadó.
Jelentkezni a képzések leírásában található Űrlap kitöltésével tudsz. A határidőket is a leírásokban találhatod.

KÉPZÉSEINK TELJES LISTÁJA

 

További felvételit érintő kérdés esetén keresheted felvételi referensünket, Batykó Zsófiát
telefonon (+36 30 185 3786) vagy e-mailen (btkfelvi@pte.hu).

A képzések struktúrájáról a leírásokban található kapcsolattartókat keresheted.